Octomomin kohutut fetissikuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Octomom, eli kahdeksan lasta taannoin kerralla synnyttänyt ja yhteensä neljäntoista lapsen äiti Nadya Suleman on ollut jo kauan vararikossa. Sulemania ja hänen perhettään on odottanut usean kuukauden ajan häätö perheensä kodista. Nyt nainen yrittää ansaita rahaa erikoisella tavalla.

Kerroimme eilen, että Nadya Sulemanin oli tehnyt fetissivideon, jossa hän muiden muassa iskee ruoskalla selkään vauva-asuun pukeutunutta miestä. Nyt kuvat ovat päätyneet julkisuuteen ja TMZ-viihdelehden sivuille. Varsinaisella videolla nähdään miten Suleman sivaltaa piiskallaan vaippamiestä niin voimakkaasti, että tämän selkään jäävät jäljet. Kyseinen fetissivideo on tarkoitus laittaa myyntiin lähikuukausien aikana, sillä asiasta on laadittu jo tarvittavat asiakirjat.

Viime kuussa Vivid Entertainment -yhtiö tarjosi Sulemanille 500.000 dollaria esiintymisestä tunnin pituisella pornovideolla. Perheenäiti ei ehdotukseen suostunut, joten yhtiön johtaja Steve Hirsch ilmoitti maksavansa vuokrarästit siitä huolimatta. Hirsch maksoi omista rahoistaan suurperheen vuokran helmikuuhun saakka.