Huumesekoilu jatkuu: Paris Hiltonin poikaystävä jopa neljäksi vuodeksi vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkis Paris Hilton oli viime vuonna useita kertoja otsikoissa huumesekoilujensa takia. Hän jäi lyhyen ajan sisällä kiinni huumeista kotimaassaan ja useissa muissa maissa. Viime aikoina pidätyksiä ei ole tehty, mutta nyt vastaaviin otsikoihin on noussut Hiltonin poikaystävä Cy Waits.

TMZ-julkaisun mukaan 35-vuotias Cy Waits jäi kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta viime kesänä, kun poliisi pysäytti hänet Las Vegasin keskustassa. Mies oli käyttänyt hetkeä aiemmin marijuanaa. Asia tuli ilmi vasta nyt, koska rikoksesta nostettiin eilen torstaina syyte oikeudessa. Rattijuopumuksen lisäksi Waits sai syytteen huumeiden hallussapidosta. Kyseessä oli sama pidätys, jossa Hiltonin hallusta löytyi huumeita.

Nevadan osavaltiossa on viime aikoina kiristetty huumerangaistuksia. Kyseessä ei siten ole mikään pieni juttu, sillä Cy Waits voi saada jopa neljän vuoden ehdottoman vankeustuomion, mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Verikokeiden tulokset tulivat jo, ja niiden mukaan pidätyshetkellä veressä oli marijuanaan.