Povipommi tappoi miehensä alter egon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price on parhaillaan jo toisen riitaisen avioeron pyörteissä parin vuoden sisällä. Hänen ja Alex Reidin avioliiton päättymisestä kerrottiin pari viikkoa sitten. Ero ei ole sujunut kovin sopuisasti.

Viime viikolla Katie Price, eli Jordan, joutui heittämään miehensä ulos pariskunnan kodista, kun mies ei suostunut lähtemään vapaaehtoisesti. Nyt Katien kerrotaan tehneen lisää pesäeroa mieheensä. Alexin naistenvaatteisiin pukeutuva alter ego Roxanne on nimittäin kuollut.

The Sun -lehti kertoo Pricen tappaneen alter egon. Miehen mukaan näin tapahtui, kun Katie Price paljasti Roxannen olemassaolon taannoin julkaisemassaan kirjassa. Tästä syystä mies vaatii nyt povipommilta korvauksia alter egon tappamisesta.