Rumer Willis paljasteli paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Bruce Willis ja Demi Moore olivat aiemmin naimisissa ja he saivat yhteisen lapsen, Rumerin. Tytär on ollut nyt otsikoissa suhde-epäilysten vuoksi, sillä teinisuosikki Zac Efronin uskottiin iskeneen hänet. Väite osoittautui kuitenkin vääräksi.

Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Pari viikkoa sitten hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa muiden muassa tiukassa mekossa. Nyt vuorossa ovat kuitenkin paparazzikuvat, sillä Rumer on ikuistettu nousemassa taksista eväät mukanaan. Neitokaisen paita oli varsin löysää mallia, ja se paljasti yllättävän paljon sisällöstään kuvaajille.

Rumer Glenn Willis on 22-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tapailee tällä hetkellä Micah Albertia. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Televisiossa hänet nähtiin taannoin 90210-televisiosarjan uudella tuotantokaudella.