Sunrise Avenue : Hollywood Hills

Singlet · Stara.fi

Erityisesti Keski-Euroopassa valtavaa suosiota nauttiva kotimainen Sunrise Avenue -yhtye julkaisee 23. maaliskuuta kolmannen Out of Style -albuminsa. Nyt albumin ensimmäiseksi singlelohkaisuksi on valittu Hollywood Hills. Kappaleen tuottajana on toiminut Jukka Immonen, ja sen kuulee.

Kokemattomampikin kuulija tunnistaa Immosen kädenjäljen ja hänelle ominaiset soundit jo kappaleen ensi sekunneista. Fiilikset ovat nimittäin paljolti samat kuin Jenni Vartiaisen En haluu kuolla tänä yönä -kappaleessa. Biisin käynnistyttyä ”yhdennäköisyys” väistyy hiljalleen, mutta vain palatakseen takaisin skittasoundeissa ja -melodioissa. Ulkomailla Keski-Euroopassa Vartiaista ei vielä tunneta, joten jätetään aihe sikseen. Hyviähän nuo soundit ovat.

Samu Haberin kirjoittama kappale on tarttuva ja erittäin toimiva ralli, jonka soundit ovat raikkaita ja puhtaita. Sunkkarit onkin yhtye, jolta ei odota tunkkaista rockpaahtoa, vaan aurinkoisia ja hyväntuulisia raitoja. Juuri sellainen Hollywood Hills onkin, sillä kokonaisuus rullaa ilmavasti ja vauhdilla.

Kun tälle pohjalle kasataan tarttuva kertosäe ja Samun karismaattisen jämerä lauluääni, on tällä kertaa lopputuloksena hitti. Biisi tulee saamaan Suomessa paljon radiosoittoa ja toivottavasti sama tapahtuu myös ulkomailla. Tämän singlen jälkeen odotetaan suurella mielenkiinnolla myös tulevaa albumia.

Pisteet 4/5