Tampereen Hullu Poro -ravintola valjasti urheilutähdet – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle avataan lähitulevaisuudessa uusi ravintolamaailma, kun Koskikeskus-kauppakeskukseen rakennetaan useita uusia ravintoloita. Tunnetuin niistä on Leviltä tutuksi tullut legendaarinen Hullu Poro.

Kolmen ravintolan ja yli 2.000 neliön ravintolamaailma toteutetaan yhteistyössä Hullu Poro Oy -ravintolan omistajan, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaaren, ja tamperelaisen Koskiravintolat Oy:n yhteistyönä. Tampereelle avattavat ravintolat ovat nimeltään Hullu Poro, Miami ja Skål.

Projektiin on valjastettu mainosmielessä mukaan useita tunnettuja urheilutähtiä, jotka saavat ravintolamaailmasta nimikkoravintolat. Mukana ovat Tapparasta tähtipelaajat Syväsalmi ja Pekkala, Ilveksestä Niinimäki ja Sointu sekä Tampereen Pyrinnöstä Nikkilä ja Williams.

Hullu Poro