50 Centin ökykartano myynnissä – kuin luksushotelli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme ennen joulua kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita, joista yksi jäi kiinni rysän päältä juotuaan kaikessa rauhassa viiniä kaapissa. Miesten murtosaalis jäi saamatta, kun heidät pidätettiin.

Nyt Fifty on laittanut valtavan kartanonsa myyntiin, ja samalla siitä on päätynyt myös tuoreita kuvia julkisuuteen. Niistä voidaan todeta kuinka suuri kokonaisuus on kyseessä. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla suuri luksushotelli tai kongressikeskus.

Miljoonistaan huolimatta 50 Cent joutui joulun aikaan lapiohommiin. Hänet nähtiin nimittäin katukuvassa raivaamassa lapiolla lunta sivuun riuskalla tyylillä. Naapureitaan auttanut tähti ei kuitenkaan suorittanut urakkaansa yksin, sillä lapset auttoivat häntä mielellään. 50 Cent tiedotti tempauksestaan Twitter-blogissaan.