Big Brother -voittaja vuosiksi vankilaan – pyöritti voittorahoilla huumebisnestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille varsin tuntematon realityjulkkis Adam Jasinski tuli amerikkalaisille voitettuaan sikäläisen Big Brother -realityohjelman yhdeksännen tuotantokauden. Hän aiheutti skandaalin käytettyään vammaisista lapsista alatyylistä termiä. PR-managerina ja muotisuunnittelijana työskentelevä Jasinski on nyt passitettu vankilaan.

Adam Jasinski pidätettiin huumeratsiassa lokakuussa 2009. Hänen hallustaan löydettiin peräti 2.000 Oxycodone-pilleriä valmiina odottamassa myyntiä. Mies tunnusti kuulusteluissa rahoittaneensa huumebisneksiään Big Brother -kilpailun voitosta saamallaan 500.000 dollarin palkintosummalla.

Jasinskiä odotti jopa 20 vuoden vankeustuomio, mutta eilen hänet tuomittiin vain neljäksi vuodeksi vankeuteen. Huumetuomion lisäksi Jasinski tuomittiin myös veropetoksesta. Pidätyksensä jälkeen hän pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä vapaana, kun hänen vanhempansa kiinnittivät talonsa maksaakseen 200.000 dollarin takuusumman.