Gwyneth Paltrow paljasti mekkonsa sisällön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusi Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Hänen roolinsa esikuvina toimivat Britney Spears ja Michael Jackson. Nyt Paltrow joutui noloon tilanteeseen ollessaan juhlimassa.

Pari viikkoa sitten Gwyneth Paltrow oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa, kun nainen tuli koputtelemaan Paltrow’n olkapäätä kädessään hiustenpidennys ja ilmoitti sen kuuluvan Paltrow’lle. Tällä kertaa kyse on kuitenkin hieman erilaisesta ongelmasta, sillä Gwynethin niukka mekko paljasti liikaa hänen noustessaan autosta. Onneksi kaunottarella oli alushousut jalassaan.

Gwyneth Paltrow on ollut viime päivinä otsikoissa Yhdysvaltojen Arizonassa viikonloppuna sattuneen verisen välikohtauksen vuoksi. Nuori mies avasi tulen poliitikko Gabrielle Giffordsin puhetilaisuudessa, ja kongressiedustaja sai luodin päähänsä. Nainen heräsi leikkauksesta sunnuntaina, ja hän tunnisti miehensä. Entertainment Online kertoi maanantaina Giffordsin olevan näyttelijä Gwyneth Paltrow’n serkku.