Yllätyskäänne 24-leffalle: Jack Bauer palaa sittenkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sen oli tehnyt Billy Ray, joka on aiemmin kirjoittanut muiden muassa State of Play -elokuvan käsikirjoituksen.

– Nyt keskustellaan kovasti uudesta lähestymistavasta. Käsittääkseni ohjaaja Tony Scott ja Kiefer Sutherland ovat sopineet tapaamisesta ja he keskustelevat ideoista, vastaava tuottaja Howard Gordon kertoi Entertainment Weekly -ohjelmalle.

Nyt keskustelut ovat tuottaneet yllätyskäänteen, sillä päätähti Kiefer Sutherland on paljastanut elokuvan olevan taas työn alla. Hänen mukaansa elokuvan kuvaukset voivat mahdollisesti alkaa tämän vuoden joulukuussa tai viimeistään tammikuussa 2012. Sutherland kertoi Extra-ohjelmassa, että uusi käsikirjoitus on parhaillaan tekeillä ja valmistuu viimeistään sinä päivänä kuin kuvaukset alkavat.

Äskettäin TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Huhujen mukaan sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.