Jessica Biel lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurustelleen Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Viime aikoina Jessica on ikuistettu pariinkin otteeseen julkisuudessa ilman meikkejä. Parhaillaan hän on Havaijilla, jossa kaunottarella oli eilen aikaa myös pieneen snorklaustuokioon rantavedessä. Paparazzit bongasivat samalla upean kaunottaren bikineissä. Justin Timberlake ei tällä kertaa ollut mukana vesileikeissä.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.