Jwoww poseerasi bikineissä lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Realitytähti yritti saada kuvat itselleen, mutta ei siinä onnistunut.

Sen sijaan oikeus määräsi kuvat tilapäiseen jakelukieltoon. Poikaystävän asianajaja totesi koko jupakan olevan vain Jwoww’n julkisuustemppu, jolla hän pääsee poseeraamaan uusin lehtikuviin. Näin onkin nyt tapahtunut, sillä uhkea Jenni nähdään keikistelemässä bikineissä Life & Style -lehden sivuilla.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.