Kelsey Grammer vaatii oikeudessa pikaista avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frasier-hittisarjan tähti Kelsey Grammer kihlautui taannoin uuden rakkaansa Kayte Walshin kanssa. Pian kuitenkin selvisi, että näyttelijä oli vielä virallisesti naimisissa Camille Donataccin kanssa. Grammer on vaatinut avioliiton mitätöimistä oikeudessa päästäkseen uudelleen naimisiin.

Nyt tähden asianajajat ovat toimittaneet oikeuteen uusia asiakirjoja, joiden mukaan tilanne on täyttänyt lähes kaikki pikaeron edellytykset. Ensi keskiviikkona järjestettävässä oikeuden istunnossa hän pyytää tuomaria myöntämään avioeron normaalia nopeammalla aikataululla. Pikaero on tulossa miehelle kalliiksi,sillä siinä hän ei ole juuri ehtinyt neuvotella omaisuuden jakamisesta. Hän on kuitenkin kieltäytynyt kiinnittämästä kymmenen miljoonaa dollaria vakuudeksi siitä, että osapuolet ovat rehellisiä kun omaisuudesta myöhemmin neuvotellaan.

Viime viikolla Kelsey Grammer kertoi Late Show with David Letterman -ohjelmassa suunnittelevansa häitä helmikuulle. Tähti sanoi Kayte Walshin olevan todella rakas hänelle, eikä hän jaksaisi millään odottaa avioliiton solmimista. Häitä suunnitellaan yhdessä, mutta virallinen hääpäivä ei ole vielä tiedossa. Myös Grammerin lapset Mason ja Jude pitävät Kaytesta. Tämä on tähdelle tärkeä asia, sillä hän haluaa uudelle vaimolleen hyvät oltavat perheessään. Rakkaus on kuitenkin vienyt miehen mennessään, sillä näyttelijä ei aio – tälläkään kertaa – laatia avioehtoa.