Lindsay Lohan maksoi itsensä ulos rikossyytteestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan sai juuri suoritettua edellisen hänelle oikeudessa määrätyn tuomionsa, kun häntä epäiltiin jo uudesta rikkomuksesta. Hän oli pakollisessa vieroitushoidossa 3. tammikuuta saakka, ja eräs hoitajista väitti Lohanin syyllistyneen tuolloin pahoinpitelyyn. Poliisi oli samaa mieltä.

Hoitaja Dawn Holland meni kertomaan tapahtumista taannoin myös lehdistölle, minkä johdosta hän sai potkut Betty Ford -klinikalta. Lohania olisi voinut odottaa tapauksesta puolen vuoden vankilatuomio, sillä poliisin mukaan kyseessä oli ehdonalaisen sääntöjen rikkominen. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtunut yllätyskäänne, jonka taustat ovat nyt myös paljastuneet.

Dawn Holland perui jo aiemmin yllättäen kaikki syytöksensä, ja nyt hän on erottanut myös asianajajansa ja ilmoittanut toistamiseen, ettei hänellä ole vaatimuksia Lohania kohtaan. Nyt Radar Online uutisoi, että hoitaja on saanut Lindsayn taustavoimilta 25.000 dollarin korvauksen kärsimyksistään, eli hänet maksettiin hiljaiseksi. Syyttäjä ei ole vielä tehnyt päätöstä mahdollisesta syytteestä. Juttu on kuitenkin kuivumassa kokoon, jos päätodistaja ei suostu kertomaan tapahtumista. Lohan ei ole vielä siis täysin kuivilla tapauksesta.