Rihanna grillasi paljasta pintaa auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna kuvattiin jouluna nauttimassa Barbadoksen rantaelämästä. Uudenvuoden juhlintaa varten kaunotar palasi kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän juhlisti vuoden vaihtumista näyttävästi. Muutama päivä sitten kaunotar nähtiin tylsistyneenä koripallo-ottelussa.

Nyt verkkoon on päätynyt yksityistä kuvamateriaalia, jonka ikuistamisen ajankohdasta ei ole tietoa. Kaunottaren lomakuvissa hänet nähdään grillaamassa paljasta pintaansa auringossa. Yläosattomissa makoileva neitokainen ei kuitenkaan paljastanut kuvissa mitään intiimiä.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa.