Rihanna oli kaunotar jo 13-vuotiaana – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna kuvattiin jouluna nauttimassa Barbadoksen rantaelämästä. Uudenvuoden juhlintaa varten kaunotar palasi kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän juhlisti vuoden vaihtumista näyttävästi. Nyt julkisuuteen on ilmestynyt hänen kuviaan vuosien takaa.

Viime viikolla verkkoon päätyi yksityisiä kuvia, jossa Rihanna otti aurinkoa yläosattomissa. Nyt julki tulleissa kuvissakin on kyse yksityisistä kuvista, ja niissä Rihanna nähdään poseeraamassa 13-vuotiaana teinityttönä kotimaassaan Barbadoksella. Kuvista kaksi on ilmeisesti peräisin jonkinlaisesta kauneuskilpailusta.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa.