Traaginen kohtalo: 23-vuotias pornotähti kuoli silikonirintojen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen aikuisviihdetähti Sexy Cora on kuollut. Hän menehtyi torstaina 23-vuotiaana hampurilaisessa sairaalassa, kun silikonirintojen leikkaus oli mennyt kohtalokkaasti pieleen. Leikkauksesta vastannut kirurgi on nyt saamassa syytteen törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Raporttien mukaan Sexy Cora, oikealta nimeltään Carolin Wosnitza, menehtyi kun hänen silikonirintojaan oli määrä suurentaa F-kokoisesta G-kokoon. Hän sai kuitenkin yllättäen sydänkohtauksen ja vajosi koomaan kesken leikkauksen, eikä enää koskaan herännyt. Nuori tähti kuoli yhdeksän päivää leikkauksen jälkeen.

– Aivovaurio oli liian suuri. Hänen verenpaineensa putosi tasaisesti koko ajan ja elimet alkoivat antaa periksi. Sitten hän nukkui pois rauhallisesti, aviomies Tim Wosnitza kommentoi traagista kohtaloa E! Onlinen mukaan.

Sexy Cora oli otsikoissa vuonna 2009, kun hän yritti rikkoa yhdyntöjen maailmanennätyksen. Hänen oli tarkoitus harrastaa seksiä 200 eri miehen kanssa päivän aikana, mutta tulokseksi tuli vain 75, kun hänet kiidätettiin jo sairaalaan.