Fani veti rocktähden hilsettä nenäänsä – luuli huumeeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota ympäri maailmaa nauttinut Oasis-yhtye on ollut jo pitkään telakalla, mutta bändin tähdet ovat edelleen otsikoissa. Nyt yhtyeen keulahahmo Liam Gallagher on paljastanut varsin nolon tapauksen bändinsä kulta-ajoilta.

Rocktähti nimittäin kertoi kuinka eräs miespuolinen fani oli keskimääräistä sekavammassa tilassa yhtyeen backstagella Glastonburyn jättifestivaaleilla Britanniassa. Yllättäen mies otti Liamin hiuksista palasen hilsettä ja nuuskasi sen nenäänsä.

– Minulla on huono iho. Minulla on psoriasista joka v**un paikassa vartalollani – paitsi kasvoissani. Aika ajoin sitä on myös päässäni. Kerran eräs mies tuli sekaisin minun luokseni ja kertoi ettei ole nähnyt Oasista vuosiin. Sitten hän kehui ystävälleen, että minulla on kokaiinia jopa hiuksissani. Hän otti palasen hilsettä ja nuuskasi sen nenäänsä, Liam Gallagher kertoi Q Magazinelle.