Khloe Kardashian paljasti pintaa alistaja-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tuonut julkisuuteen myös useat sisaruksensa, joiden elämää seurataan nykyisin aktiivisesti paparazzien toimesta. Myös kaunottaren sisko Khloe Kardashian on tullut tutuksi maailmalla. 26-vuotias Khloe on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Nainen on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Nyt Khloe Kardashian nähdään poseeraamassa harvinaisen rohkeissa kuvissa, joissa paljastetaan pintaa, mutta ei intiimejä alueita. Hän nimittäin poseeraa YRB-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kansikuvassa Khloe nähdään ladygagamaisena, sillä hänellä on päässään nahasta ja niiteistä koostuva maski.

Tuoreet paparazzikuvat paljastavat Khloella olevan nykyisin seuraa kuntosalilla, sillä seurapiirijulkkis Nicole Richie treenaa hänen kanssaan. Naiset saapuivat nimittäin yhdessä Studio Cityn kuntosalille. Kardashianin ja Nicolen ystävyys on kestänyt jo kauan, sillä Khloe kutsuttiin Nicole Richien ja Joel Maddenin taannoin vietettyihin häihin.

khloe kardashian