Krokotiili söi Nokian puhelimen – soi vielä vatsassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukrainalaisessa Dnipropetrovskin eläintarhassa ollaan parhaillaan tukalassa tilanteessa, kun parikymppinen turisti Rimma Golovko pudotti matkapuhelimensa krokotiilien aitaukseen. Yksi krokotiileista päätti yllättäen nielaista puhelimen, mutta se oli vasta tarinan alku.

14-vuotias Gina-krokotiili nappasi Golovkon vahingossa aitaukseen pudottaman Nokian puhelimen suuhunsa ja nielaisi sen. Eläintarhan henkilökunta ei ensin uskonut naisen tarinaa nielaistusta kännykästä, mutta sitten puhelin alkoi soida. Soittoääni vaikutti kuuluvan krokotiilin vatsasta, joten lopulta henkilökunta uskoi kertomuksen.

Parhaillaan suunnitellaan krokotiilin leikkaushoitoa, koska se ei ole syönyt lainkaan tapauksen jälkeen ja eläinlääkärit ovat huolestuneita tilanteesta. Puhelin olisi hyvä saada ulos krotiilistä myös siksi, että sen omistaja haluaa sen sisällön ja SIM-korttinsa takaisin.