Fanit sikailivat – supertähti heitettiin ulos hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Aiemmin tällä viikolla hänen keikkansa peruuntui Lontoossa joukkotappelun takia. Samaan aikaan hänellä oli myös muita ongelmia.

Kerroimme eilen kuinka supertähti heitettiin ulos Lontoon maineikkaasta Dorchester-hotellista. Nyt tapauksesta on saatu lisätietoja. Daily Mail -lehden mukaan syynä hotellin erikoiseen ratkaisuun olivat artistin liian innokkaat fanit, jotka olivat muiden muassa maalanneet graffitin hotellin hissiin. Nicki kertoi Twitter-blogissaan, että hotelli oli suivaantunut myös fanien ja paparazzien leiriytymisestä hotellin pihamaalle.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.

Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla. Marraskuussa 2010 Nicki on otsikoissa, kun hänen kotitekoinen pornovideonsa päätyi vääriin käsiin. Ennen läpimurtoa kuvattua kotivideota kaupitellaan parhaillaan eniten tarjoavalle 100.000 dollarin hintaan.