Jessica Alba ihastutti kireässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä.

Tammikuun aikana Jessica on kuvattu useita kertoja arkisissa askareissa yhdessä perheensä kanssa. Hänen maineensa hyvänä äitinä onkin samalla kasvanut. Tällä viikolla hänet kuvattiin muiden muassa keinumassa Honor Marie -tyttärensä kanssa leikkipuistossa. Jessica on kuitenkin myös edustanut, ja nyt hänet nähdään upeassa hopeanhohtoisessa ja kireässä iltapuvussa tiistaina Pariisissa järjestetyssä Vogue-lehden tapahtumassa.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.