15-vuotias Natalie Portman teinitähtenä esiintymislavalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Hän järjesti äskettäin uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana.

Tänä vuonna Natalien veikataan saavan useampiakin merkittäviä palkintoja rooleistaan. Hän on näytellyt teinitytöstä saakka, ja nyt yksi hänen esiintymisistään on kaivettu arkistojen kätköistä. Videossa hänet nähdään esiintymässä Cabaret-musikaalin tähtenä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Eilen kerroimme kuinka hänet on nimittäin kiinnitetty Diorin mainoskasvoksi Cherie-tuoksun kampanjaan, jonka sensuellissa mainoskuvassa elokuvakaunotar poseeraa yläosattomissa. Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa.