Pääministeri: ”Elizabeth Hurley on kuuma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden-Seelannin pääministeri John Key on joutunut kotimaassaan naisaktivistien raivonpurkausten kohteeksi. Kohu sai alkunsa, kun pääministeri kehui Hollywood-tähti Elizabeth Hurleytä julkisesti ”kuumaksi” radiohaastattelussaan.

Kommentit saivat mieskuulijoilta erittäin positiivisen vastaanoton, mutta naisjärjestöt olivat sinänsä viattomasta kommentista aivan eri mieltä. Ne syyttävät pääministeriä nyt seksismistä. John Key on 49-vuotias kahden lapsen isä, joka on edelleen naimisissa lukioaikaisen ihastuksensa kanssa. Tätä taustaa vasten syytökset tuntuvat kovin heppoisilta.

Pääministeri päätyi kehumaan uhkeaa näyttelijäkaunotarta, kun häneltä kysyttiin mielipidettä maailmankuulusta australialaisesta urheilutähdestä Shane Waynestä. Wayne oli taannoin otsikoissa tapailtuaan näyttelijätärtä, mutta suhde päättyi nopeasti kun selvisi että Waynellä oli toinenkin nainen.

– Noh, noh. Hänen taannoisen Liz Hurleyn suhteensa valossa… Minä pidän Liz Hurleystä. Itse asiassa hän on minusta kuuma, John Key totesi haastattelussa.