Jessica Alba ikuistettiin Super Bowl -katsomossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä.

Pari viikkoa sitten Jessica Alba nähtiin hopeanhohtoisessa ja kireässä iltapuvussa Pariisissa järjestetyssä Vogue-lehden tapahtumassa. Eilen Jessica oli seuraamassa Super Bowl -ottelua yhdessä aviomiehensä Cash Warrenin kanssa. Mies julkaisi heti ottelun päätyttyä katsomosta kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä supertähti-vaimonsa kanssa.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.

Jessica Alba Super Bowl