Unelmien leffapari on historiaa – lusikat jakoon jälleen kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailmasta tuttu brittiläinen unelmapari Sienna Miller ja Jude Law ovat ehtineet seurustella ja erota jo useaan otteeseen. Varsinainen on-off -pariskunta palasi edellisen kerran yhteen viime kesänä, kun he osallistuivat massiiviseen julkkisgaalaan New Yorkissa.

Nyt unelmapari on kuitenkin jälleen historiaa, sillä eilen heidän uutisoitiin eronneen. Pariskunnan ystävät kertoivat People-lehdelle, että ero on tällä kertaa lopullinen ja että pari pysyy jatkossa vain hyvinä ystävinä. Myös Siennan tiedottaja vahvisti asian lehdelle. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, alkaa vanha suola kuitenkin janottaa muutaman kuukauden eron jälkeen.

Siennan ja Juden myrskyisä suhde alkoi alunperin Alfie-elokuvan kuvauksissa vuonna 2004. Suhde päättyi ensimmäisen kerran eroon jo seuraavana vuonna, kun Jude Law päätyi sänkyyn lastenhoitajan kanssa. Poikkeuksellisesti myös Siennan epäiltiin tuolloin pettäneen puolestaan Judea. Myöhemmin Juden väitettiin tapailevan Lindsay Lohania, joka oli vielä silloin suosittu näyttelijä-laulaja.