Facebookissa merkittävä muutos – piilotti kaverien kuulumiset! Näin korjaat asian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli puolen miljardin käyttäjäkunnallaan maailman ylivoimaisesti suurin verkkopalvelu. Näin ollen palveluun tehtävät muutokset koskevat suurta osaa ihmisistä myös Suomessa.

Taannoin sivusto siirtyi uusittuun profiilisivuun, ja nyt on tullut ilmi, että muutoksia tehtiin myös ”konepellin alla”. Monet ovat nimittäin ihmetelleet sitä, että heidän uutisvirrassaan on ollut vain tiettyjen kaverien päivityksiä, kun joidenkin kaverien kuulumiset ovat jääneet kokonaan näkyvistä. Palvelu nimittäin esittää enää niiden kaverien päivityksiä, joiden kanssa käyttäjä on ollut yhteisöpalvelun kautta viime aikoina tekemisissä. Uutisvirrasta pois jääneet kaverit eivät myöskään näe sinun päivityksiäsi, joten poistaminen on molemminpuolista.

Nyt on selvinnyt, että tämän aiheuttaa verkkopalvelun uusi ”ominaisuus”, joka jälleen kerran vaatii käyttäjää päivittämään asetuksiaan. Tilanteen saa korjattua menemällä etusivun uutisvirran loppuun ja valitsemalla sieltä ”Muokkaa asetuksia”. Tämän jälkeen avautuvasta ikkunasta tulee ”Näytä julkaisut” -kohdassa valita ”Kaikilta kavereilta ja sivuilta” mikäli käyttäjä haluaa jatkossa nähdä kaikkein kaverien kuulumiset.