Paris Hilton on edelleen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton esiintyi taannoin Brasiliassa muotinäytöksessä vierailevana mallina, kun aikaisemmin langanlaihana pidetty Hilton esitteli vaatteita huomattavasti pulleammassa kunnossa. Tänään superjulkkis täyttää 30 vuotta.

Paris Hilton aloitti tasavuosien juhlintansa jo pari päivää sitten, eikä juhlissa dollareita säästellä. Nyt Hilton on kuvattu seksikkäissä kirkkaanpunaisissa juhlatamineissaan. Viime viikolla Hilton paljasti haastattelussa, että ei voi itse uskoa ikäänsä todeksi. Hän on tunnusti ahdistuneensa kolmenkympin rajapyykin lähestymisestä ja valmistautuvansa jo perheen perustamiseen poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa.

– Minä panikoin! En voi uskoa, että täytän jo 30. Mutta onneksi näytän yhä kaksikymppiseltä. Minulla on ihmeellinen poikaystävä. Olemme olleet yhdessä melkein vuoden ja olen niin onnellinen ja siunattu. Tällä kertaa olen löytänyt ihmisen, joka rakastaa minua itseni takia eikä muista syistä, Hilton kommentoi Yahoo! News -julkaisun mukaan.

Viime vuonna Paris Hilton oli paljon otsikoissa huumesekoilujensa vuoksi. Tähti jäi kiinni huumeiden hallussapidosta niin Yhdysvalloissa kuin monissa muissakin maissa. Myös Hiltonin poikaystävä Cy Waits on sekoillut päihteiden kanssa, sillä mies jäi viime kesänä kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Waitsia vastaan on nostettu syyte ja häntä saattaa odottaa jopa vuosien vankeusrangaistus, mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi.