Tyttölapsen nimeksi annettiin Facebook

Viihdeuutiset · Stara.fi

Egyptin levottomuudet alkavat jo hiljalleen rauhoittua, mutta paluu arkeen tulee kestämään vielä pitkään. Internetin yhteisöpalvelut näyttelivät merkittävää roolia taannoisissa levottomuuksissa ja kansannousussa. Nyt eräs isä on päättänyt kunnioittaa suosittua yhteisöpalvelua erikoisella tavalla.

Mies on nimittäin antanut tyttärensä nimeksi Facebook, koska hän haluaa siten kunnioittaa merkittävää verkkopalvelua. Asiasta uutisoineen Al-Ahram -lehden mukaan parikymppisen Jamal Ibrahimin tyttären nimi on nyt Facebook Jamal Ibrahim, koska isä oli niin onnellinen siitä avusta, jonka nettipalvelu antoi maansa kansanliikkeelle.

Ibrahimin perhe ja sukulaiset ovat innoissaan pienokaisen uudesta nimestä. Egyptissä on noin viisi miljoonaa Facebookin käyttäjää, mikä on enemmän kuin monissa muissa Lähi-Idän maissa. Määrä on viime viikkoina kasvanut räjähdysmäisesti. Facebookille on ehdotettu maassa jopa Nobelin rauhanpalkintoa.