Padma Lakshmilla pysäyttävä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen.

Nyt Padma Lakshmi on kuvattu bikineissä Bahaman rannoilla. Upeiden kuvien perusteella hän on päässyt täydellisesti eroon vuosi sitten päättyneen raskauden mukanaan tuomista lisäkiloista ja on palannut jälleen huippumallin mittoihin. Nykyisin sinkkuäiti yrittää mahduttaa lastenhoidon sekaan myös televisio- ja mallintöitä.

40-vuotias intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelman juontajattarena, mutta myös hänen jo 16-vuotiaana aloittamansa malliura on ottanut mukavasti tuulta allensa. Hän on ensimmäinen intialainen malli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Padma Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.