Madonna vilautteli peppuaan Oscar-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on pysynyt jo usemman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan veli, Christopher Ciccone, kertoi äskettäin Madonnan miessuhteiden olevan karmivia, sillä hän ei käsitä 52-vuotiaan siskonsa ihastusta itseään paljon nuorempiin miehiin.

Nuorempiin miehiin vetoa tunteva supertähti oli eilen mukana kymmenien muiden supertähtien tavoin Oscar-juhlissa. Hän osallistui nimittäin gaalan jatkoille yhdessä Lourdes-tyttärensä kanssa. Laulajan asu yllätti monet, sillä se paljasti varsin paljon Madonnan pakaroista bileiden punaisella matolla.

Taannoin oman kuntosaliketjun avannut Madonna panostaa nykyisin treeneihin kunnolla, mikä näkyy myös tähdestä otetuissa tuoreissa kuvissa. Madonnan käsivarsissa pullistelevat nykyisin suuret lihakset, mikä viittaa siihen ettei laulaja halua olla kovin naisellisen näköinen. Henkilökohtainen valmentaja Tracy Anderson on nähnyt paljon vaivaa saadakseen Madonnalle hiukan enemmän naisellisia muotoja.