Facebook-tykkäämiseen tuli merkittävä muutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on toiminut tähänkin saakka oivallisena viraalimediana, sillä käyttäjät ovat voineet suositella verkkopalvelun ulkopuolisten sivujen sisältöä parillakin eri tavalla. Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos.

Parin viime päivän ajan käyttäjät ovat jo huomanneet kuinka Facebook-palvelun ulkopuolisten verkkosivujen tykkää-painikkeella on ollut aikaisempaa näkyvämpiä seurauksia. Aiemmin tykkää-klikkaus näkyi profiilisivulla hyvin pienellä, kun taa jaa-klikkaus tuotti käyttäjän syötteeseenkin näkyvän linkin.

Nyt tykkää-painike on kopioinut toiminnallisuutensa aikaisemmasta jaa-painikkeesta, joten käyttäjän klikkauksilla on jatkossa aikaisempaa näkyvämmät seuraukset hänen kavereilleen. Muutos on siis varsin näkyvä erityisesti niille, joiden Facebook-kaverit käyttävät ahkerasti tykkää-mahdollisuutta hyväkseen.