Catherine Zeta-Jones ei ollut mahtua mekkoonsa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones sai taannoin kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle annettiin ritarikunnan myöntämä arvonimi. Tähdelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.

Näyttelijätär on saanut myös toisen kunnianosoituksen, sillä New Yorkin welshiläinen seura palkitsi tähden tämän elämäntyöstä pronssisella mitalilla. Näyttelijätär saapui vastaanottamaan palkintoaan mustaan iltapukuun pukeutuneena. 41-vuotias kaunotar herätti tilaisuudessa kuitenkin huomiota erittäin avonaisella kaula-aukollaana. Tähden rinnat eivät nimittäin olleet pysyä syvään uurretun iltapuvun sisällä.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden.