Alessandra Ambrosion paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Pari viikkoa sitten paparazzit ikuistivat kaunottaren seurasivat häntä luonnollisesti myös Venicen rannalla bikineissä. Nyt Alessandra poseeraa French-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa. Kannessa hänen harsomainen paitansa paljasti kaunottaren rinnan. Kansikuva löytyy alta ja muut kuvat tästä.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.

Alessandra Ambrosio