IL: Idols-Laura nähtiin alusvaatekuvissa jo teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa nähtiin tänään televisioruuduissa kauden ensimmäinen suora lähetys, kun ensimmäinen semifinaali marssitti estradille kilpailun kuusi naislaulajaa. Heistä yksi passitettiin yleisöäänien perusteella kotimatkalle.

Ensimmäisenä semifinaaleissa pudonnut laulajalupaus oli Laura Itkonen, joka on ollut tänään otsikoissa myös tyttökalenterissa poseeraamisensa merkeissä. Nyt Iltalehti uutisoi, että tyttökalenterin lisäksi Laura on aikoinaan poseerannut myös Seiska-lehden Tähtityttö-kuvissa alusvaatteisillaan. Tuolloin hän oli lehden mukaan vasta 17-vuotias.

Aiemmin tänään Stara julkaisi Lauran Chaos Tube -haastattelun, jossa hän kertoi tankotanssi-harrastuksensa auttavan myös Idols-kilpailussa.

– No tankotanssi on niin kovaa urheilua, että mulla on kova kunto. Mä saan aika paljon kuntoilla ja mä rakastan kuntoilemista. Kyllä se auttaa kun on hyvässä fyysisessä kunnossa. Tottakai se heijastuu henkiseen olotilaan ja psyykkeeseen. Kyllä se näkyy, Laura Itkonen kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Uusimmat