Mikä tyylimoka Jennifer Love Hewitt

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomenkin televisiossa pyörineestä Aavekuiskaaja-televisiosarjasta tuttu näyttelijätär Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisioelokuvassa. Varsinaisena jojo-laihduttajana tunnettu näyttelijätär on totuttu näkemään julkisuudessa yleensä muodokkaana kaunottarena, mutta tähdilläkin tyylitaju ajoittain pettää.

Nyt näyttelijätär on kuvattu Beverly Hillsissä shoppailemassa varsin erikoiseen asuun pukeutuneena. Painonsa kanssa kamppaillut Love Hewitt on nykyisin timmissä kunnossa, mutta shoppailureissulleen tähti oli peittänyt sopusuhtaisen vartalonsa erikoiseen mekkoon. Hewittin kuviollinen mekko ei juuri imarrellut näyttelijättären muotoja, sillä asu sai hänet näyttämään lähinnä kassialmalta.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa jo noin 20 vuotta sitten. Hollywoodissa tähden ura lähti nousuun Tiedän mitä teit viime kesänä -kauhuelokuvan myötä. 32-vuotias näyttelijätär nähdään vielä tänä vuonna ainakin The Lost Valentine -televisioelokuvassa.