Kate Upton läpinäkyvissä alushousuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on merkittävä vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Tämän vuoden lehden tulokkaisiin lukeutuu teinimalli Kate Upton, joka on noteerattu lehden ilmestymisen jälkeen laajasti.

Kate Upton nousi nimittäin välittömästi viihdelehtien otsikoihin, ja viime viikkoina hän on ehtinyt poseerata jo lukuisten lehtien sivuilla vähissä vaatteissa ja bikineissä. Lisäksi hän on julkaissut kuviaan myös itse Twitter-blogissaan. Nyt Kate Upton nähdään kuitenkin esittelemässä varsin perinteisiä alusvaatteita. Joukossa on kuitenkin mukana myös alusvaatteita, jotka ovat harsomaisen läpinäkyviä.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.