Lääkärin karmaiseva työpäivä – ruhjoutunut potilas olikin oma vaimo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lääkärien työtehtävät edellyttävät yleensä täydellistä keskittymistä kulloiseenkin työtehtävään. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut tapaus, jossa keskittyminen oli kaikkea muuta kuin täydellistä, sillä lääkäri huomasi kuolemaisillaan olevan potilaan olevan hänen oma vaimonsa. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu.

Cincinnatilaisessa sairaalassa työskentelevä 31-vuotias lääkäri Tim Delgado sai hälytyksen ensiapuun, jonne oltiin tuomassa rajussa auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta naista. Nainen oli jäänyt pyöräillessään auton alle. Nainen oli saanut muiden vakavien vammojen lisäksi myös vakavan päävamman, ja hänen henkensä oli vaakalaudalla. Potilas päätettiin siirtää toiseen sairaalaan helikopterilla, ja Tim Delgado oli vastuussa siirrosta, CNN uutisoi.

Potilaan saavuttua paikalle Delgado huomasi veren peitossa olevalla potilaalla tutunnäköisiä vaatteita ja pian hän huomasi, että siirrettävä potilas olikin hänen Allison-vaimonsa. Sairaala hoiti paikalle myös toisen lääkärin, mutta Tim ilmoitti haluavansa olla vastuussa vaimonsa hoidosta. Järkytyksestä huolimatta aviomies onnistui jatkamaan töitään tehokkaasti, ja hän pelasti koomaan vajonneen vaimonsa hengen kahteen kertaan yhden työvuoron aikana. Vaimolle tehtiin 12 leikkausta ja hän heräsi koomasta 15 päivän kuluttua. Sittemmin hän on kuntoutunut hyvin ja aikoo palata töihin vielä tulevan kevään aikana.