Hollywoodin ”Wincapita” huijasi myös Al Pacinoa – jättivelat verottajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä ja Hollywood-tähti Al Pacino on yksi maailman menestyneimmistä ja arvostetuimmista näyttelijöistä, ja hänen elokuvansa ovat takoneet kassavirtaa vuosikymmenten varrella yli miljardi dollaria. Hänen omat raha-asiansa eivät kuitenkaan ole kovin hyvällä tolalla.

Nyt TMZ kertoo, että verottaja karhuaa Pacinolta vuosilta 2008 ja 2009 yhteensä 188.283 dollarin veromätkyjä, jotka ovat jääneet maksamatta. Hänen tiedottajansa kertoi, ettei näyttelijän ollut koskaan tarkoitus pimittää verojaan, vaan että syy on hänen entisen raha-asioiden hoitajansa Kenneth Starrin syytä.

Starr on ollut ennenkin otsikoissa, sillä hän on sekoittanut monien muidenkin supertähtien raha-asiat rakentamalla Hollywoodin ”Wincapitan”, joka vei miljoonia supertähdiltä. Huijauksen uhreina ovat olleet muiden muassa Uma Thurman, Martin Scorsese, Annie Leibovitz, Wesley Snipes, Henry Kissinger ja Caroline Kennedy. Huijatuilla rahoilla Starr hankki 7,5 miljoonan ökyasunnon Manhattanin Upper East Siden alueelta.

Taannoin Al Pacino kertoi lehtihaastattelussa, että 1960-luvulla Sisiliassa, Italiassa, uraansa aloitteleva näyttelijä oli niin kovassa rahapulassa, ettei hänellä ollut varaa maksaa asuntonsa vuokraa. Niinpä hän ryhtyi lähinnä elokuvista tuttuun tapaan maksamaan vuokransa seksillä. Hän käytti siis ruumiillisia avujaan, jotta kykeni elättämään itsensä.

– Parikymppisenä minun oli pakko käyttää kaikkia keinoja, eli vartaloani. Vanhempi nainen tarjosi minulle ruokaa ja asunnon. Heräsin kuitenkin aamuisin siihen, että se ei toiminut minulle, Al Pacino kertoi New York Post -lehden mukaan.