Audrina Patridge markkinoi realityohjelmaansa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Pari kuukautta hiljaiseloa kohuotsikoista viettänyt silikonikaunotar on nyt palannut parrasvaloihin hyvästä syystä. Hän markkinoi nimittäin uutta realitysarjaansa.

Audrina kuvattiin lauantaina West Palm Beachilla keltaisiin bikinien yläosiin ja mustiin shortseihin pukeutuneena. Samalla hänellä oli paparazzien lisäksi myös kuvausryhmä kintereillään, sillä neitokainen kuvasi omaa sarjaansa. Vielä ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta miten ja millä kanavalla ohjelma tullaan myöhemmin esittämään.

Audrina on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi. Viime syksynä Audrinan itsekin myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.