Britney Spears poseeraa singlensä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisee jälleen uuden singlen tulevalta albumiltaan, jonka sisältö on vuotanut jo ennakkoon julkisuuteen todennäköisesti levyn mainostemppuna. Uusi single on nimeltään Till The World Ends, joka on saanut faneilta varauksettoman suosion.

Nyt single ja sen kansikuva on viimein virallisesti julkaistu myös Suomessa. Kannessa supertähti nähdään keikistelemässä pienenpienessä minihameessa ja villatakissa. Katso kuva alta.

Spearsin tuleva Femme Fatale -albumi saapuu kauppoihin 22. maaliskuuta. Uuden levyn taustavoimissa tuotantopuolella ovat toimineet tuttuun tapaan popin kultasormet Max Martin ja Dr. Luke, joista jälkimmäinen julkaisi äskettäin verkossa myös uuden maistaisen Seal It With A Kiss -nimisestä kappaleesta.

britney spears til the world ends