Janni Hussi noteerattiin Virossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen naiskauneus on noteerattu jo useita kertoja ulkomailla, vaikka täältä ei todellisia supermalleja olekaan mallimaailman kärkipäähän vielä noussut. Tavanomaisten mallien sijaan urheilupuolelle Suomi on niittänyt menestystä.

Erityisesti Kiira Korpi ja muut taitoluistelijat ovat vastanneet suomalaisesta kauneudesta kansainvälisten viihdelehtien palstoilla, mutta nyt myös Fitnessmalli 2010 Janni Hussi kulkee heidän viitoittamaa polkua. Suomessa jo useammankin kerran poseerannut kaunotar on nyt noteerattu virolaisen Gossip.ee -julkaisun sivuilla.

Artikkelissa viitataan MTV3:n Hussista aiemmin tekemään juttuun, jossa Hussi kertoo työtarjouksia riittäneen nimityksensä jälkeen. Fitnessmalli-kuvausten lisäksi näyttävä kaunotar on työskennellyt muiden muassa messuemäntänä. Seuraavassa mallikisassa hän toimii lisäksi myös kilpailun tuomarina.