Nuorekkaan ulkonäön keinotekoinen tavoittelu vei pikkusiskon hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naiset ovat joskus valmiita tekemään lähes mitä vain parantaakseen ulkonäköään tai esimerkiksi estääkseen ikääntymisen vaikutusten näkymisen. Viime aikoina on ilmennyt monia tapauksia, joissa harkitsematon kauneusleikkaus on päättynyt traagisesti. Hyvänä esimerkkinä realityjulkkis Heidi Montag.

Nyt 22-vuotias englantilainen Yolanda Cox on kuollut Oxfordissa, kun hänen lääkärisiskonsa Yvonne Pambakian antoi siskolleen vielä testausvaiheessa olevaa kokeellista B-71 -nimistä aihetta, jonka väitettiin estävän vanhentumisen ulkoisia vaikutuksia. Nuorennuksen sijaan se aiheutti kuitenkin muutaman minuutin kuluttua valtavan allergisen reaktion.

Sisko kiidätettiin pikavauhtia kotoaan Pohjois-Lontoosta sairaalaan, jossa hän kuitenkin menehtyi viikon kuluttua. Yvonne Pambakian pidätettiin epäiltynä siskonsa taposta, mutta syytteistä luovuttiin myöhemmin. Häneltä vietiin kuitenkin lupa harjoittaa lääkärin ammattia. Nainen myönsi antaneensa ainetta siskonsa lisäksi myös äidilleen ja eräälle syöpäpotilaalle, Daily Mail uutisoi. Lisäksi hän oli käyttänyt sitä myös itse.