Isän Oscar-painajainen – pikkutytär rikkoi tuoreen Oscar-patsaan – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-patsas on ylivoimaisesti viihdemaailman arvostetuin palkinto. Tämän vuoden Oscar-gaalassa merkittävä osa pysteistä jaettiin Kuninkaan puhe -elokuvalle. Yksi elokuvan tekijöistä oli tuottaja Simon Egan, jolla on 15-kuukautinen Lara-tytär.

Lara oli mukana Oscar-juhlissa gaalaa seuraavana päivänä, kun tuotantotiimi vieraili Eganin vuokraamassa talossa Los Angelesissa. Hän sai luonnollisesti kokeiltavakseen myös isänsä tuoreen Oscar-pystin. Ilmeisesti pikkuneiti ei kuitenkaan painavasta palkinnosta juuri välittänyt, sillä hän pudotti mittaamattoman arvokkaan patsaan perheensä takapihan kivilaatoille.

Pudotuksen tuloksena Oscar-vaurioitui, sillä osa sen kultauksesta lähti pois. Onni onnettomuudessa oli, että palkinnot jakavalla akatemialla oli valmius korjata palkinto, ja pystin kultaus korjattiinkin 15 minuutissa.