Erikoinen koulutunti: Seksiakti ja masturbointia luokan edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lehdistössä on ihmetelty moneen otteeseen seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä asioita koulumaailmassa. Äskettäin nousi valtava kohu, kun opettaja pyysi biologian tunnilla kahdelta pojalta spermanäytettä tutkittavaksi tunnilla.

Nyt kohun kohteena on vuorostaan Northwestern University, jossa oppilaille esiteltiin käytännössä naisen masturbointia erilaisilla seksileluilla. Oppilaiden lukukausimaksu on noin 55.000 euroa, joten sillä hinnalla saa monipuolista opetusta. Huippuyliopistona tunnetun opinahjon oppilaat saivat seurata kuinka nainen sai orgasmin moottorikäyttöiseen sahaan kiinnitetyllä tekopeniksen avulla.

Professori John Michael Baileyin ihmisen seksuaalisuus -oppituntia oli seuraamassa noin sata oppilasta. Asia tuli julki, kun esityksen antia kehuttiin Facebookissa. Masturboinnin lisäksi ohjelmassa oli myös liveseksiä, kun Jim Marcus ja Faith Kroll harrastivat seksiä oppilaiden edessä. Lisäksi Ken Melvoin-Berg luennoi oppilaille sitomisesta, parinvaihdosta ja muista fetisseistä.