Stina Girs vei Lassin paikan Idolsin ennakkosuosikkina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen versio Idols-formaatista on edennyt semifinaalivaiheeseen, ja ensimmäinen semifinaali päättyikin jo Laura Itkosen kotimatkaan. Aiemmin semifinaaleissa koettiin yllätyskäänne, kun Lassi Valtonen keskeytti kisan omasta tahdostaan. Nyt hänen tilalleen on nimitetty uusi ennakkosuosikki.

Eräs kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö uskoo nimittäin, että Idols-Stina Girs on uusi ennakkosuosikki ja koko kilpailun todennäköisin voittajaehdokas. Järvenpääläinen floristi on saanut kovasti kiitosta lauluäänestään, mutta moni on pohtinut hänen muita kykyjään ansaita uuden idolin paikka. Nyt tilanne näyttää kuitenkin hyvältä. Toiseksi suurin voittajasuosikki on nyt vedonlyönnin mukaan Ilpo Kaikkonen ja kolmas Martti Saarinen.

Seuraavassa semifinaalilähestyksessä kilpailevat miehet. Kertoimien mukaan seuraava putoaja on joko Jerkka Virtanen tai Jusu Wirekoski. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua, kun viime viikolla leikin kesken jättäneen Lassi Valtosen tilalle otetaan uusi semifinalisti. Kisan musta hevonen paljastetaan vasta torstaina lähetyksen alussa.