George Michaelin pitkä homoliitto päättyi huumehelvettiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael istui viime syksynä vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Nyt George Michael ja hänen miesystävänsä Kenny Goss ovat huhujen mukaan eronneet.

Vankilasta päästyään Michael osti itselleen ja miehelleen uuden loma-asunnon Australiasta kuudella miljoonalla dollarilla. Laulaja omistaa tämän huushollin lisäksi lukaalit Lontoossa ja Los Angelesissa, mutta nyt omaisuus voi mennä jakoon. The Sun nimittäin uutisoi, että julkkisparin 15 vuoden yhteiselo on päättynyt.

Lähteet ovat kertoneet lehdelle, että syynä oli laulajatähden huumehelvetti, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael on myöntänyt ongelmiensa vakavuuden itsekin ja hän on parhaillaan terapiassa ongelmansa takia. Parin on huhuttu olevan jo pidempään eron partaalla, mutta nyt Goss on päättänyt olla antamatta miehelleen enää uutta mahdollisuutta. Laulajan tiedottaja ei ole kommentoinut eroväitteitä lainkaan.