Teinityttö valehteli itsensä jalkaleikkaukseen – mahtuakseen Jimmy Choon kenkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mitäpä nainen ei tekisi kauneuden vuoksi? Tämä vanha sanonta monien kaltaistensa tavoin pätee ainakin yhteen nuorukaiseen, joka valehteli päästäkseen valtion kustannuksella 7.000 euron arvoiseen jalkaleikkaukseen. Syynä oli se, että hänen jalkansa ei ilman leikkausta sopinut maineikkaisiin Jimmy Choon korkokenkiin.

Hannah Bailey on nyt noussut otsikoihin Britanniassa, kun selvisi että hän oli toiminut 19-vuotiaana vilpillisessä mielessä saadakseen itselleen jalkaleikkauksen. Telegraph-lehden mukaan teinityttö väitti että hänen jalassaan ollut vaivaisenluu aiheutti hänelle kovia kipuja. Todellisuudessa hän ei kuitenkaan pitänyt ongelmallisesta jalastaan, koska se ei mahtunut näyttäviin design-kenkiin.

Lääkäri kuitenkin uskoi selityksen ja neitokaiselle tilattiin arvokas jalkaleikkaus. Leikkaus tehtiin jo neljä vuotta sitten, mutta Hannah Bailey tunnusti huijauksensa vasta nyt. Hän kertoi liioitelleensa kipujaan, jotta saisi kalliin leikkauksen hoidettua veronmaksajien rahoilla. Leikkauksen jälkeen hän on käyttänyt noin 12.000 euroa design-kenkiin.