Kuvausten verinen päätös – näyttelijää kiväärin pistimellä päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijätär Abbie Cornish on loukkaantunut kuvauksissa sattuneessa onnettomuudessa. Parhaillaan Sucker Punch -elokuvaa kuvaava tähti sai siipeensä, kun leffan toimintakohtaus meni pieleen ja päättyi verisesti.

Kyseisessä kohtauksessa Abbie Cornish oli taistelemassa miespuolisen näyttelijän kanssa, kun hän erehtyi koreografian ajoituksessa. Vastanäyttelijä oli aseistautunut vanhalla Toisen maailmansodan aikaisella kiväärillä, jossa oli pitkä pistin. Cornishin piti kumartaa ja miehen piti samalla hetkellä surmata pistimellä hänen takanaan seissyt mies.

Ajoitus ei kuitenkaan onnistunut, joten mies työnsi aseensa pistimen suoraan Abbie Cornishin päähän. Onneksi pistimen voima ei ollut kovinkaan suuri, sillä verta vuotaneeseen haavaan ei lopulta tarvittu lainkaan tikkejä. Cornishin pelastukseksi koitui hänen päähineessään ollut metallinpala, johon pistin ensin osui. Tilanne oli kuitenkin uhkaava. Kuvaukset keskeytettiin onnettomuuden takia, mutta myöhemmin Abbie Cornish palasi kuvaamaan kohtauksen loppuun.