Seksikäs X Factor -voittaja lomaili räikeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X-Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kaiken lisäksi kyseessä on vieläpä hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Aikaisemman ennätyksen haltija oli Kylie Minogue, joten Burke pääsi hyvään seuraan. Otsikoissa Alexandra ei ole kovinkaan paljon ennätyksensä jälkeen ollut, eikä uusia ennätyksiä tai jättimenestyksiä ole enää siunaantunut. Nyt Alexandra Burke on ikuistettu lomailemassa huomiota herättävän värisiin bikineihin sonnustautuneena Miamissa.

Aiemmin Alexandra Burke on kertonut julkisesti ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Mahdollinen itsetunto-ongelma ei kuitenkaan näkynyt lainkaan näissä poseerauksissa.